Berg trampoliinit ovat laatua arvostavien valinta

Berg trampoliinit

Trampoliinilla hyppely on suosittu liikuntamuoto varsinkin lasten parissa. Kyseessä on vauhdikas laji, joten trampoliinin valinnassa on syytä kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen. Hollantilainen Berg trampoliini on saanut ainoana trampoliinina testivertailuissa täydet viisi tähteä. Testissä on tutkittu mm. vakautta, jousitusta ja turvallisuutta. Berg onkin saanut tähtiä nimenomaan turvallisuudesta sekä laadukkaasta rakenteestaan.

Tässä artikkelissa käymme läpi Bergin trampoliinitarjontaa ja millainen on hyvä trampoliini.

Suosittelemme näitä Berg trampoliineja

Berg Favorit Regular 380

Trampoliini BERG Favorit Regular 380

Halkaisija: 380 cm
Kokonaiskuormitus: 110 kg
Korkeus: 95 cm
Materiaali: Galvanoitu teräs

Berg Favorit on pyöreä trampoliini, jonka valmistuksessa on panostettu kestävyyteen, turvallisuuteen sekä laatuun. Säänkestävä galvanoitu ja jauhemaalattu teräsrunko sekä korkealaatuinen jousitus takaavat hypyille vakautta ja runsaasti korkeutta. Berg trampoliineissa on itsestään sulkeutuva turvaverkko ja se onkin tavallista vetoketjua paljon turvallisempi. Lisäturvaa tarjoavat pehmustetut tolpat ja UV-suojatut turvapehmusteet reunoilla.

Berg Grand Favorit Regular 520

BERG Grand Favorit Regular 520 läpinäkyvä

Halkaisija: 520 cm
Kokonaiskuormitus: 120 kg
Korkeus: 95 cm
Materiaali: Galvanoitu teräs

Berg AirFlow hyppymatto läpäisee ilmaa 50 % enemmän verrattuna normaaliin trampoliinimattoon. Paremman ilmanläpäisyn ansiosta hypyt ovat korkeammat ja vastusta on vähemmän. Lisäturvaa tuo laadukas UV-suojattu ja paksu suojareuna. TwinSpring Gold jouset mahdollistavat suuremman hyppypinta-alan, parhaimmat hypyt ja loistavan hyppymukavuuden. Täysgalvanoitu runko tuo suojaa ruostumista vastaan. Todella laadukas turvaverkko varmistaa taatusti turvalliset hypyt. Jousikiinnikkeissä on kahdeksankertainen vahva tikkaus maton.

Berg Favorit Regular 430

Berg Favorit Regular 430

Halkaisija: 430 cm
Kokonaiskuormitus: 120 kg
Korkeus: 90 cm
Materiaali: Sinkitetty teräs

Berg Favorit on yksi parhaista trampoliineista Sen mukana tulevat Gold Spring Solo -jouset helpottavat koko päivän kestävää pomppimista. Trampoliinijouset on kiinnitetty pomppivaan mattoon kolmiosilmukoilla. Tämä tekee trampoliinista kestävän, turvallisen ja vankan. Tukeva teräsrunko on galvanoitu kokonaan, mikä tekee siitä erittäin kestävän.

Trampoliinissa on leveä suojareuna, joka takaa jousten turvallisen peittyvyyden. Sen valmistuksessa ykköskriteerinä on ollut kestävyys, turvallisuus sekä laatu. Trampoliinin itsestään sulkeutuva turvaverkko on tavallista vetoketjua paljon turvallisempi. Lisäturvaa tarjoavat pehmustetut pilarit ja reunojen turvapehmusteet.

Berg Ultim Champion Regular 410

Trampoliini BERG Ultim Champion Regular 410

Halkaisija: 410 cm
Kokonaiskuormitus: 120 kg
Korkeus: 90 cm
Materiaali: Galvanoitu teräs

Tämä Berg trampoliini mahdollistaa upeat hypyt. Trampoliinin muotoilun ansiosta hypyt ovat turvallisia ja voit hypellä pidempään. Suorakaiteen muotoisen trampoliinin etuna pyöreään trampoliiniin verrattuna on, että voit hypätä sen koko pituudelta. Lisäksi muotonsa ansiosta trampoliini sopii melkein mihin tahansa ympäristöön. TwinSpring Gold -jousien yhdistelmä AirFlow-hyppymaton kanssa varmistaa pienemmän ilmanvastuksen ja suuremman hyppypinnan. Yhdessä tämä tekee parempia ja korkeampia hyppyjä.

Koska TwinSpring Gold -jouset on sijoitettu vinoon, ne ovat erityisen pitkiä ja joustavia heikentämättä hyppypintaa. Lisäturvallisuutta tarjoaa paksu PVC-suojareuna. Patentoitu runko on helppo koota ja asentaa.

Berg Favorit Regular 200

Trampoliini Berg, 200 cm

Halkaisija: 200 cm
Kokonaiskuormitus: 50 kg
Korkeus: 60 cm
Materiaali: Galvanoitu teräs

Berg Favorit Regular 200 on säänkestävä ja siinä on tukeva galvanoitu teräsrunko. Matto on pehmeäpintainen UV-stabiloitu ja siinä on useita kehäompeleita mahdollistaen helpon vedenpoiston, joten se on ihanteellinen ulkokäyttöön. Trampoliini on varustettu GoldSpring Solo -jousilla, jotka tuovat paljon hauskuutta hyppyihin. Suojareunalla on pitkä käyttöikä paksun PVC:n ylä- ja alakerroksen ansiosta. Trampoliinilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Turvaverkossa on itsestään sulkeutuva sisäänkäynti ja pylväiden ympärillä on paksu vaahto.

Berg Ultim Champion Regular 330

Trampoliini BERG Ultim Champion Regular 330,harma+lahja turvaverkko

Halkaisija: 330 cm
Kokonaiskuormitus: 100 kg
Korkeus: 90 cm
Materiaali: Galvanoitu teräs

Berg Ultim Champion mahdollistaa mahtavat pomput. Trampoliinin muotoilu varmistaa, että hyppysi ovat aina turvalliset. Etuna pyöreään trampoliiniin verrattuna on, että voit hypätä trampoliinin koko pituudelta. AirFlow-hyppymatto mahdollistaa 50 % enemmän ilmavuutta. Tämän ansiosta hyppymukavuus on huipputasoa ja hypyt joustavampia. Vinoon sijoitetut TwinSpring Gold -jouset ovat erityisen pitkät ja joustavat. Patentoitu runko on helppo koota ja asentaa. Suojareunalla on erittäin pitkä käyttöikä vähintään 0,55 mm paksun PVC:n ylä- ja alakerroksen ansiosta.

Berg tuotteilla on hyvä takuu

Berg antaa tuotteilleen viiden vuoden huoltotakuun, eli varaosia luvataan olevan saatavissa vähintään viiden vuoden ajan tuotannon loppumisen jälkeen. Tämän ainutlaatuisen takuun ansiosta voit nauttia trampoliinistasi vielä useita vuosia ostoksen jälkeen. Berg trampoliini varaosat ovat aina taattua laatua ja saatavuustakuu on erittäin hyvää palvelua.

Lisäksi takuuta myönnetään eri osille seuraavasti:
Runko: 5 vuotta (8 vuotta, kun tuote rekisteröidään kuukauden sisällä ostosta bergtoys.com)
Suojareuna: 2 vuotta
Matto: 2 vuotta
Jouset: 2 vuotta

Berg on luotettava merkki

Bergillä on yli 30 vuoden kokemus aktiivisen ulkoilun ilon kehittämisestä, valmistuksesta ja myynnistä. Berg trampoliinit on kehitetty huolella ja niiden kehittämiseen on paneuduttu huolella. Tuloksena ovat laadukkaat trampoliinit, jotka ovat turvallisia käytössä.

Berg turvaverkko on aina kireä vahvistetun yläreunan ansiosta ja siinä on erittäin turvallinen itsestään sulkeutuva sisäänkäynti. Lisäksi verkossa on paksumpi vaahtomuovikerros turvatolppien ympärillä. Kun verkko kiinnitetään pehmusteen ulkoreunaan, se mahdollistaa suuremman hyppypinnan.

Turvallinen trampoliini tuo iloa pitkään

Testeissä on selvitetty, että Berg trampoliineissa on laadukas jousitus ja todella tukeva rakenne. Myös itsestään magneetilla sulkeutuva turvaverkko lisää olennaisesti turvallisuutta, kun ei tarvitse murehtia tuliko vetoketju varmasti vedettyä kokonaan kiinni.

Trampoliinilla hyppely on tehokas ja hauska tapa pitää kunnostaan huolta. Se kehittää lihaksia, tasapainoa sekä koordinaatiokykyä. Kun trampoliini on turvallinen, se on mahtava sijoitus lasten liikkumiseen sekä terveyteen. Ja kun se on laadukas, se on myös pitkäikäinen. Eikä trampoliini ole vain lasten juttu, vaan sillä voi hyppiä kaiken ikäiset hyppijät. Berg trampoliini kokemuksia on pääsääntöisesti pidetty erinomaisina.

Paljaalla silmällä on vaikea arvioida trampoliinin turvallisuutta. Halpa voi näyttää hyvältä, mutta todellisuus voi olla ihan toinen. Onkin syytä satsata laadukkaaseen trampoliiniin, sillä halpa voi muodostuakin todella kalliiksi. Kun hankkii kerran kunnollisen trampoliinin, ei sitä tarvitse olla uusimassa joka vuosi. Lisäksi voi päästää lapset siihen huoletta hyppimään. Luonnollisesti pieniä lapsia ei tule päästää yksinään hyppimään ilman aikuisen valvovaa silmää.

Katso täältä TOP 5 parhaat pikku trampoliinit

Huomioonotettavia asioita trampoliinia valitessa

Kun miettii, millaisen trampoliinin ostaisi, kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin asioihin. Tällaisia ovat ainakin se, miten helppoa trampoliinin kokoaminen on ja vaatiiko se jotakin lisätyökaluja. Lisäksi trampoliinin puhtaana pitäminen on myös tärkeää ja millainen materiaali siinä on, kuivuuko se helposti sateen jälkeen.

Luonnollisesti pomppujen laatu on tärkeä valintakriteeri, mitä korkeammat pomput, sen parempi. Matto ei saa olla liian liukas, jotta hyppijä ei luiskahda heti kyljelleen.

Turvallisuus on tärkeä osatekijä, onkin syytä kiinnittää huomiota siihen, onko turvaverkko hyvin pehmustettu ja kestääkö se myös rajut hypyt.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Berg trampoliinit hintansa arvoisia?

Berg on valittu parhaaksi trampoliiniksi vuonna 2021. Voittajatrampoliinissa yhdistyvät korkea laatu, näppärä muotoilu sekä erinomainen pomppu suhteellisen järkevään hintaan.

Ovatko Berg trampoliinit turvallisia?

Kyllä. Berg trampoliinit ja niiden materiaalit on suunniteltu kestämään monenlaisia sääolosuhteita ja ne on testattu puolueettomien asiantuntijoiden toimesta. Yrityksen oma turvatiimi keskittyy rakenteiden kehittämiseen, jotta varmistutaan jokaisen osan turvallisuudesta ja kestävyydestä.

Mikä Berg trampoliini on minulle paras?

Tämä riippuu täysin siitä, millaiseen käyttöön olet trampoliinia hankkimassa. Kuntoharjoitteluun riittää pienempikin malli, kun taas isoihin voltteihin tarvitsee ison trampoliinin.

Löydä täältä sopiva fitness trampoliini ja sen mahtavat hyödyt

Scroll to Top