Etusivu

Adrenalin Advanced trampoliini turvaverkolla 457 x 305 cm

Adrenalin Advanced -trampoliinin suuri hyppypinta-ala antaa voimakkaat pomput. Vahvistettu turvaverkko pitää huolen turvallisuudesta. Laadukkaassa trampoliinissa on lisäksi galvanoidut teräs jalat, 84 galvanoitua teräsjousta sekä kulutusta kestävä kangas.

549,00 €

Trampoliini Jätti 4,27 m ja suojaverkkosetti, sininen

Trampoliini Jätti 4,27 m ja suojaverkkosetti, sininen

Tämä suuri trampoliini on sopiva aikuisille ja lapsille tarkoitettuun hyppelyyn. Yli 4 metrin leveys antaa mahdollisuuden myös temppujen tekemiselle! Paketissa kaikki tarvitsemasi osat: kehikkoputket (8 kpl) ja pystysuorat putket (8 kpl) joiden avulla trampoliini kootaan. Paketin mukana tulee suomenkielinen kokoamisohje. Trampoliini Jätti on TUV/GS hyväksytty ja sillä on 12 kuukauden takuu.


329,00 €

Adrenalin Advanced Trampoliini turvaverkolla Ø366 cm

Adrenalin Advanced Trampoliini turvaverkolla Ø366 cm

Adrenalin Advanced -trampoliini vahvistetulla turvaverkolla. Galvanoidut teräs jalat, 70 galvanoitua teräsjousta sekä kulutusta kestävä kangas. 25 mm leveä suojareunus on valmistettu UV-suojatusta PVC:stä. Patentoitu ja hitsausvapaa rakenne on helppo pystyttää ja tarjoaa ylimääräisen lujuuden ja kestävyyden. Ø 366 cm, H: 90 cm. Enimmäispaino 150 kg.


299,00 €

Trampoliini pro-line 3,8m x 2,55m combo-paketti

Trampoliini pro-line 3,8m x 2,55m combo-paketti

Avyna PRO-LINE Combo-pakettiin tulee mukaan mallistomme isoin suorakaiteen muotoinen malli sekä siihen soveltuva turvaverkko. Tämä malli sopii hyvin muotonsa ansiosta useimpiin pihoihin tarjoten samalla sopivasti tilaa erilaisten temppujen tekemiseen. Suosittelemme kuitenkin kaikkia opettelemaan ensiksi hyppimisen alkeet. Perushyppyä kannattaa toistaa niin pitkään, että sen hallitsee sujuvasti.


1459,00 €

FUTURE TT SPORT Trampoliini Ø 396 cm + turvaverkko

FUTURE TT SPORT Trampoliini Ø 396 cm + turvaverkko

FUTURE TT SPORT Trampoliini hauskaan pihapuuhailuun! Halkaisijaltaan 396 cm ja korkeudeltaan 86 cm trampoliini sopii etenkin pienemmille pomppijoille. Trampoliini on väriltään musta, pehmustetun reunasuojan väri vihreä. Huom! Reunasuojuksen väri toimitettavassa tuotteessa on kuvasta poiketen hieman tummempi vihreä.


299,00 €